+ 31 (0) 297 75 36 91 info@wentinkfornopartners.nl

Dinnershow Brooklyn Nights is dé Dinner Experience! Een compleet verzorgde avond uit, vol top entertainment!

Brooklyn Nights neemt u mee naar ’s werelds meest inspirerende smeltkroes van culturen en muziekstijlen, the Big Apple. De fantastische cast en het professionele showballet begeleiden u door de rijke geschiedenis van New York. De live muziek van de Brooklyn Band, de adembenemende kostuums en de spectaculaire decors, zorgen voor een onvergetelijke avond.

Tijdens een groots 4 gangen diner is het genieten van waanzinnig entertainment. Vervolgens wordt de avond voortgezet in het Broadway Theater. Na deze spetterende theatershow begint aansluitend de afterparty in verschillende locaties met eveneens live muziek, dans en de mogelijkheid kennis te maken met de artiesten. Rond middernacht wordt de Dinner Experience afgesloten met de ‘Uitzwaai Finale’ in de foyer.

Brooklyn Nights is toegankelijk voor iedereen, maar ook is het mogelijk deze avond uit persoonlijk te maken. Uw avond krijgt een bijzonder tintje wanneer u uw gasten voorafgaand aan de avond ontvangt in een aparte sfeervolle ruimte of desgewenst in het theater. Frank Wentink, Marc Forno en hun bekwame medewerkers willen u geheel vrijblijvend terzijde staan met het invullen van een dergelijk maatwerk concept. Neem contact met ons op.

www.brooklyn-nights. Klik  hier  voor meer informatie.