+ 31 (0) 297 75 36 91 info@wentinkfornopartners.nl

Dinnershow Grandeur

Grand Hotel Amrâth Kurhaus en Wentink Forno & Partners hebben hun krachten gebundeld.

De rijke historie van het Scheveningse hotel vormde voor Wentink Forno & Partners de inspiratie voor haar nieuwste dinnershow GRANDEUR. Op het podium van de fameuze Kurzaal, veelvuldig bezocht door royals en waar vele artiesten van naam hun kunsten al vertoonden, zal de show vanaf 9 oktober 2021 vrijwel elke zaterdag te zien zijn.
Een uniek decor in een locatie met historische allure, in combinatie met high class entertainment maken samen een exceptionele show van wereldklasse.


 General manager Roxana Tajvar is verheugd over de samenwerking. “Wij vinden het een eer om een show van deze statuur, geschikt voor jong en oud, naar ons hotel te halen”. Grand Hotel Amrâth Kurhaus en specifiek onze indrukwekkende Kurzaal, die de grandeur van een rijk verleden uitademt, is het perfecte decor voor een show als deze met een cast van 40 medewerkers. 
De show in combinatie met diner en overnachtingsmogelijkheid biedt een totale beleving voor een onvergetelijk weekendje of desgewenst uitsluitend avondje uit. 
Dinnershow by Wentink, Forno & Partners.
.

Ruim 40 artiesten, bestaande uit dansers, live muzikanten, solisten, onder wie de befaamde Soul Sisters, vormen de cast van een zeer gevarieerde show waarin de vedetten uit het verleden, die ooit optraden in het Kurhaus, zoals Edith Piaf, Marlène Dietrich, Josephine Baker, Ramses Shaffy, Liesbeth List en natuurlijk de Rolling Stones voorbij komen. Tijdens het tweede deel van de avond wordt het repertoire van Beyoncé, Jennifer Lopez, maar ook Tina Turner en Aretha Franklin vertolkt. 

Kortom, een grootse entertainment happening met ruim 400 oogverblindende kostuums. Een show van internationale allure, maar wel met een Hollands hart. Het resultaat is een avond of weekend uit voor u en uw partner, familie, vrienden of zakelijke gasten. Topentertainment, afgewisseld met een voortreffelijk 4-gangen diner en afgesloten met een afterparty.