+ 31 297 75 36 00 info@wentinkfornopartners.nl

Fundraising/Gala’s

Samen met Ron Wunderink destijds PR Manager KLM, introduceerde Frank Wentink in 1982 het eerste Fundraising Gala (World Press Photo) in Nederland en bouwde daarmee een ongeëvenaarde reputatie op.

Inmiddels is Wentink Forno en Partners uitgegroeid tot een absolute specialist. Mede dankzij de creativiteit, originaliteit en professionaliteit, worden op de door Wentink Forno en Partners geproduceerde gala’s recordopbrengsten gerealiseerd. Zoals tijdens het BIO Gala in november 2017 (€ 1.250.000,-).
Wentink Forno en Partners is momenteel o.a. betrokken bij het Kunst- en Theater Gala van het Leger des Heils, Hulphond Gala, BIO Gala, Wereldouders, Muziekids en Papageno Gala van initiators Aaltje en Jaap van Zweden. Op basis van onze ervaring en know how zijn wij voor initiatiefnemers van kleine (± 80 personen) tot grote gala’s (Leger des Heils, 3.200 personen) de ideale sparring partner.

Wij laten uw gasten goede doelen beleven.

Maar ook voor uw prijsuitreiking, het bedenken van een concept of voor het leveren van een onderdeel van uw gala bent u bij Wentink en Partners aan het juiste adres. 

Wij adviseren u graag!

7 + 9 =