+ 31 297 75 36 00 info@wentinkfornopartners.nl

 

 

 

 

 

Marc Forno stond in de jaren 90 als danser in het bekende Parijse theater Folies Bergère. In 1994 start hij als choreograaf. Na talrijke shows en musicals te hebben mogen maken in Frankrijk verhuist hij naar Nederland, waar hij zijn creatieve/ artistieke kant inzet voor Wentink Events, Stage Entertainment en RTL Live Entertainment.

Naast het maken van prachtige choreografieën voor meer dan 900 events en dinnershows, ontwikkelt Marc een grote passie voor het designen, stylen en creëren van kostuums en het decoreren van podia en event-locaties. Zijn grenzeloze creativiteit valt op en inmiddels heeft Marc zowel nationaal als internationaal meegewerkt aan de meest uiteenlopende producties.

It’s all in the details

Marc was de Creative Director voor diverse wereldwijde touring shows van Holiday on Ice (Pinocchio on Ice, Romanza, Bugs Bunny on Ice, Arabian Nights, Aladdin on Ice). Tevens is deze duizendpoot zeer betrokken geweest bij het tot stand komen van dinnershows; de Milleniumshow, Novomundo, Dreams Live, 21 On Air, Pandora en uiteraard nu ook bij Brooklyn Nights.

In opdracht van RTL Live Entertainment was Marc verantwoordelijk als Choreograaf en/of Costume Designer voor ‘We go Grand’ en ‘GRAND’, voor Gabbers en The ‘Christmas Show’ in de Ziggo Dome.

Over de grens is Marc recentelijk betrokken geweest bij de producties ‘Tout est Possible’ (met de befaamde Franse Comedians Gad Elmaleh en Kev Adams) alsmede de musical ‘Jules Verne’.

Of het nu om groot of juist klein entertainment gaat, een showproductie, zakelijk event, bewegend feest in verschillende locaties of een huwelijk, Marc Forno weet altijd de puntjes op de “i” te zetten. Niets, maar dan ook niets wordt aan het toeval overgelaten.

Creatief, intensief, inventief, exclusief èn vooral altijd positief!

Behalve een allround vakman is Marc ook nationaal bekend geworden als jurylid tijdens diverse televisieprogramma’s zoals; Sterren dansen op het ijs, So you wanna be a popstar, Dancing Queen en K2 zoekt K3 èn… werd hij door Carlo Boszhard gepersifleerd in de TV Kantine.

Creativity is a wild mind and a disciplined eye