+ 31 297 75 36 00 info@wentinkfornopartners.nl

Studio Aalsmeer

Studio’s Aalsmeer (de locatie waar tevens de Dinner Experience Brooklyn Nights plaatsvindt) is een unieke, maar bovenal indrukwekkende evenementenlocatie met tal van mogelijkheden. Dé locatie voor uw event!

Het ideale, functionele decor voor congressen, recepties, productpresentaties en personeelsfeesten. Geschikt voor groepen van 10 tot 10.000 personen. De ongekende faciliteiten maken Studio’s Aalsmeer tot een buitengewone locatie die past bij ieder type event.

Het voordeel van Studio’s Aalsmeer ten opzichte van talrijke andere locaties is dat er weinig extern ingebracht hoeft te worden. Zo is er in het theater een LED scherm van 220m2 aanwezig, discotheek en diverse gethematiseerde andere aantrekkelijke ruimtes. Tevens heeft Studio’s Aalsmeer een gunstige ligging (onder de rook van Amsterdam) en beschikt het over een eigen parkeergarage met 1000 parkeerplaatsen.

De diversiteit in ruimten en sferen in combinatie met de meest moderne faciliteiten vormt een inspirerend decor voor zowel zakelijke als particuliere bijeenkomsten.

Buiten het prachtige theater met de meest geavanceerde LED schermen van Nederland en de internationale Big Apple club met fantastische elementen als de levensgrote Statue of Liberty, de spectaculaire verlichte skyline van Manhattan en de metershoge verlichte showtrap, zijn er nog diverse andere gethematiseerde ruimtes. Denk hierbij aan een intieme DownTown bar, een luxe Pianobar, een authentiek bruin café en een buitengewoon sfeervolle nachtclub.

Studio Aalsmeer is een visuele beleving. Contact ons, geheel vrijblijvend leiden wij u graag rond in deze bijzondere locatie.

Instead of thinking outside the box, get rid of the box