+ 31 297 75 36 00 info@wentinkfornopartners.nl

Personeelsfeesten

Een personeelsfeest moet gezellig, bijzonder, origineel en uniek zijn. Het moet een dag, avond of een meerdaags event zijn waar nog lang over zal worden nagepraat.

Een mooi personeelsfeest kan uw medewerkers een enorme boost geven waardoor een hogere productiviteit als vanzelf volgt. Kortom, dit feest zal een investering zijn voor uw bedrijf!

Er zijn tal van mogelijkheden om invulling te geven aan uw feest. Een op maat gemaakte show, met misschien wel een hoofdrol voor de directeur. Workshops, DJ’s, leuke- of sportieve activiteiten, een diner met entertainment, of een prachtig buffet. Wilt u het groots aanpakken? Wat dacht u van een spetterend bewegend feest met diverse muziekstijlen, barretjes, activiteiten, artiesten e.d..

Uiteraard staan wij ook garant voor een prachtige aankleding (wellicht met een thema) en de techniek. Podia, special-effects, een grandioze lasershow… De mogelijkheden zijn oneindig!

Wentink Forno & Partners heeft ruime ervaring met het organiseren van personeelsfeesten en kan samen met u, tot in detail, een programma samenstellen binnen uw wensen en budget.

 

Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn binnen het door u beoogde budget.

3 + 9 =